X

Válaszd ki az országod

Hungary (Hungarian)Hungary (Hungarian) Worldwide (English)Worldwide (English)
X
X

Válaszd ki az országod

Hungary (Hungarian)Hungary (Hungarian) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

KezdőlapÁltalános Szerződési és Felhasználási Feltételek

CubeHost Játékszerver Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek

1. Felek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: "ÁSZF") alapján a szolgáltató a CubeHost (székhely: 1154, Budapest, Domaháza utca 46, e-mail: info@cubehost.hu, telefon: 06209250471), és a szolgáltatás igénybevevője, továbbiakban "Ügyfél".

2. A Szolgáltatás leírása

A CubeHost játékszerver szolgáltatását az Ügyfél bérlés formájában veheti igénybe, a szolgáltató vállalja hogy az általa az Ügyfélnek nyújtott szolgáltatást éríntő bárminemű tervezett karbantartásról időben értesíti, valamint számára akadásmentés szolgáltatás nyújt.

3. Szerződéskötés

3.1. A szerződés létrejön az Ügyfél részéről, amikor az Ügyfél megrendeli a CubeHost szolgáltatását a weboldalon található űrlap kitöltésével.

3.2. Az Ügyfél köteles a rendelkezésre álló adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) pontosan megadni a megrendelés során, ellenkező esetben a szolgáltató a szolgáltatást felfüggesztheti.

4. Díjak és Fizetési Feltételek

4.1. Az Ügyfél köteles a CubeHost szolgáltatásért a szolgáltató által megjelölt díjakat fizetni. A díjakat előre kell kifizetni, havi vagy éves számlázás alapján, a választott szolgáltatási csomag és időtartam alapján.

4.2. Az Ügyfél a díjakat banki átutalással, kreditkártyával vagy más a CubeHost által elfogadott fizetési módon köteles kifizetni.

5. Szolgáltatás Elérhetősége és Karbantartás

5.1. A CubeHost törekszik arra, hogy a szolgáltatás folyamatosan elérhető legyen. Azonban a karbantartás vagy más technikai okok miatt időszakos szolgáltatászavarok előfordulhatnak. Az Ügyfél elfogadja, hogy előre bejelentett karbantartások alkalmával, valamint üzemzavar esetén erre nincs garancia.

6. Szerzői Jogok

Az Ügyfél köteles tiszteletben tartani minden szerzői jogot és egyéb jogokat, amelyek vonatkoznak a CubeHost szolgáltatására és a szolgáltatás használatára.

7. Felelősség Korlátozása

A CubeHost nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, veszteségért vagy kiesett nyereségért, amely az Ügyfél vagy harmadik felek számára a szolgáltatás karbantartásából, esetleges üzemzavarából ered.

8. Szerződés Bontása

A szerződés felmondható mindkét fél részéről. Az Ügyfél köteles a szolgáltatót írásban értesíteni a felmondásról legalább 30 nappal a felmondási időpont előtt.

9. Jogi Viták

Jelen ÁSZF értelmezéséből, teljesítéséből vagy érvényesítéséből eredő jogi viták esetén a felek kísérletet tesznek a barátságos megoldásra. Amennyiben a viták nem oldhatók meg barátságosan, azokat a magyar jog szerint illetékes bíróság előtt kell elintézni.

10. Általános Rendelkezések

A jelen ÁSZF az egész megállapodást tartalmazza az Ügyfél és a CubeHost között, és felülbírálja minden korábbi szóbeli vagy írásbeli megállapodást.

Jelen ÁSZF hatályos: 2023. november 1. napjától.

Kelt: Budapest, 2023. november 1


Top