Loading...

Miért válassz minket?

Olcsó és Megfizethető Árak

Szolgáltatásaink versenyképes áron érhetők el, így még a költségérzékeny ügyfeleink is könnyen megtalálják a számukra megfelelő csomagot.

Stabil és Megbízható Játékélmény

Jártál már úgy hogy az a szerver amin játszottál folyamatosan kifagyott, leállt, újraindult és teljesen élvezhetetlen volt a játékmenet? Szervereink kiváló minőségűek és stabilak, így biztosítva van a lagmentes játékélmény, amire mindenki vágyik.

Ügyfélorientált Támogatás

Ügyféltámogatásunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen a te kérdéseiddel vagy problémáiddal kapcsolatban, és gyorsan megoldást találjunk.

Személyre Szabott Szolgáltatások

Kínálatunkban számos konfigurációs lehetőség található, így megtalálhatod a saját igényeidnek legjobban megfelelő játékszerver-csomagot.

Biztonság és Adatvédelem

A te személyes adataid védelme és a biztonság kiemelt fontosságú számunkra, és szigorú adatvédelmi intézkedéseket alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat megfelelően kezeljük és védelmezzük.

100% Elégedettség

Nem vagy biztos benne hogy az általunk nyújtott szolgáltatás megfelel-e neked? Van egy ajánlatunk, kérj tőlünk 24-48 órás ingyenes próbát, és döntsd el te!

Rólunk...

A CubeHost 2023 novemberében indult azzal a céllal hogy megfizethető játékszerver szolgáltatást nyújtson leendő ügyfeleinek. Amihez alap volt hogy szeretnénk egy megbízható ügyfélszolgálatot adni, amire bármikor, bárki számíthat, és akkor is segítenek ha éppen az ügyfél az aki a szolgáltatás beállításakor hibázott. Nálunk az nem fordulhat elő hogy az ügyfél azzal a mondattal kerüljön lerázásra hogy "ez nem ránk tartozik". Természetesen ez nem jelenti azt hogy mindent elvégeznek helyetted az ügyfélszolgálatosok, de alap beállítások elvégzésében, vagy ha valami félrecsúszott a beállításoknál, szívesen segítenek megfelelően beállítani. Csapatunkat és ügyfélkörünket is úgy alakítottuk hogy ne mint ügyfél és szolgáltató nézzünk egymásra, hanem mint barátok, akkor is ha még csak nem is vagy az ügyfelünk. Mindent megteszünk annak érdekében hogy a lehető legjobb közösséget tudjuk felépíteni, ezzel a céllal hoztuk létre a "cm-help" discord csatornát is ahol egymásnak tudtok a nálunk bérelt szolgáltatások beállításában segíteni. Az összes bérelhető szolgáltatásra 1 hét pénzvisszafizetést vállalunk, mert hisszük hogy a CubeHost az a szolgáltató ahol az ügyfelek azt kapják amit feltüntetünk, és kiemelt megbecsülésben van részük. Ha peding hibázunk, azt bátran válalljuk és kárpótuljuk is az ügyfeleinket.

Tovább olvasnál?

Ügyfél vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk!

Visszajelzés küldése

Statisztikák

Beszéljenek helyettünk a számok

16

Aktív játékszerver

5

Aktív VPS

22

Összes aktív szolgáltatás

90

Elégedett ügyfél


cPanel Plesk Litespeed Cloudlinux Microsoft.net Comodo Visa/Master
Feliratkozás
Top