X

Válaszd ki az országod

Hungary (Hungarian)Hungary (Hungarian) Worldwide (English)Worldwide (English)
X
X

Válaszd ki az országod

Hungary (Hungarian)Hungary (Hungarian) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Adatvédelmi és Adatkezelési irányelvek

KezdőlapAdatvédelmi és Adatkezelési irányelvek

CubeHost Játékszerver Szolgáltatás Adatvédelmi és Adatkezelési Irányelvek

1. Adatvédelem és Adatkezelés

A CubeHost (székhely: 1154, Budapest, Domaháza utca 46, e-mail: info@cubehost.hu, telefon: 06209250471) (a továbbiakban "Szolgáltató") elkötelezett az ügyfelei személyes adatainak védelmében és tiszteletben tartásában. Az alábbiakban ismertetjük az adatvédelem és adatkezelés irányelveit.

2. Személyes Adatok Gyűjtése és Felhasználása

2.1. Az Ügyfél által megadott személyes adatokat kizárólag a szolgáltatások nyújtására és az Ügyféllel való kommunikációra használjuk fel.

2.2. A Szolgáltató által gyűjtött személyes adatok a következők lehetnek:

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Cím

2.3. Az adatokat csak azok a munkatársak és szolgáltatások érik el, akiknek az Ügyfél szolgáltatásait nyújtjuk, és amelyek a szolgáltatások működését támogatják.

3. Adatvédelem

3.1. A Szolgáltató megtesz minden szükséges lépést az Ügyfél személyes adatainak védelme érdekében, és megteszi a megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket a jogosulatlan hozzáférés, a változtatás, az illetéktelen felfedezés és az adatvesztés ellen.

4. Adattárolás és Megőrzés

4.1. Az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a CubeHost csak a szükséges időtartamig őrzi meg, amely szükséges a szolgáltatások nyújtásához és a vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítéséhez.

5. Adatmegosztás

5.1. A CubeHost nem osztja meg az Ügyféladatokat harmadik felekkel, kivéve a vonatkozó jogszabályokban előírt eseteket.

6. Ügyfél Jogai

6.1. Az Ügyfélnek joga van hozzáférni a saját személyes adataihoz, azok helyesbítéséhez, törléséhez és azok feldolgozásának korlátozásához. Az Ügyfélnek joga van adatok hordozhatóságához is.

7. Kapcsolat és Értesítés

7.1. Az Ügyfél bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén léphet kapcsolatba a Szolgáltatóval:

  • E-mail cím: info@cubehost.hu
  • Telefon: 06209250471
  • Postacím: 1154, Budapest, Domaháza utca 46

8. Irányelvek Módosítása

8.1. A CubeHost fenntartja a jogot, hogy ezeket az Adatvédelmi és Adatkezelési irányelveket időről időre módosítsa vagy frissítse. Az Ügyfélre vonatkozó legfrissebb változat mindig elérhető lesz a CubeHost weboldalán


Top